The Digital Infrastructure Advantage Show is the premier virtual place for digital inspiration, digital transformation and fun. It is for leaders who want to change and disrupt their business through digital innovation.
Most organisations are challenged to do more with less, meet skill gaps in the data centre and figure out how to adequately protect their data. You can now combine AI-driven digital infrastructure with real financial choice and revolutionise the way you & your customers do business. Maximise your Infrastructure Advantage to;
At this virtual event you & your invited guests will experience the latest Hitachi solutions and services helping you get the most value from your world-class digital infrastructure.
Learn how to increase data agility and availability, all while simplifying IT operations management.
Hitachi’s infrastructure solutions are rated by IDC & Gartner as industry leading.
Join us for answers to all of these questions & more.
We have presentations of the highest quality from a brand & experts you can trust, all centering around Hitachi’s 3 P’s of digital infrastructure:
Proven: Trusted capabilities that won’t break the bank
Powerful: AI ops that work harder so you can work smarter
Predictable: Pricing that’s predictable for usage that’s flexible
Hitachi’s world-class digital storage portfolio and services are renowned for providing the industry with the very best in class data storage, insights and measurable ROI; crucial topics that are top-of-mind for senior IT executives.
As we finalise our agenda topics & speakers over the coming weeks, please check regularly for updates.
9:00AM (10 MINS)
WELCOME & INTRODUCTION
Nick Laurence: Senior Director,
Marketing EMEA, Hitachi Vantara
9:10AM (15 MINS)
MARKET TRENDS & THE IMPACT OF GROWTH AND EXPANSION
Christian Perry: Research Manager
I.T. Infrastructure, 451 Research
In this session, Christian Perry will detail the current rocky landscape for infrastructure managers in midsized enterprises and discuss how teams increasingly lean on technology to smooth their transition to digital transformation.
9:25AM (20 MINS)
LEADING I.T. IN A PANDEMIC: THE NEW NORMAL FOR I.T. LEADERS
Tom Christensen: CTO & Customer Advocacy, Northern EMEA,
The world has changed radically in the last few months, and along with it the IT function and the nature of work. For CIOs and technology leaders, many new challenges have emerged, including: shifting priorities, an evolving definition of collaboration, capacity issues, securing the enterprise, and more. Focus is on the top priorities and challenges for the coming years and how Hitachi can help and support in pandemic crisis.
9:45AM (15 MINS)
CUSTOMER CASE STUDY
10:00AM (20 MINS)
Grab a cup of coffee, a snack & do some stretches. Your health & wellbeing are important. We have more superb content coming up…
10:20AM (15 MINS)
CUSTOMER CASE STUDY
10:35AM (25 MINS)
HITACHI OPS CENTRE SUITE
Centre of Excellence (COE):
In this session the COE will demonstrate a day in the life of a Storage Engineering leveringing Hitachi Ops Center to manage and maintain his storage landscape and proactivly resolve day to day challenges which may arise.
11:00AM (15 MINS)
PLATINUM SPONSOR SESSION VMWARE
11:15AM (15 MINS)
CUSTOMER CASE STUDY
11:30AM (60 MINS)
IT’S LUNCH TIME!
Browse through our exhibition hall, check out the the latest solutions & visit our valued partners.
Remember, every aspect of the event you engage with gets you on the leaderboard. The more you do, the more prizes you can win!
12:30PM (60 MINS)
DATA IS FOREVER
Henry Schmidt: Core Storage Business Lead EMEA, Hitachi Vantara
Hitachi Core Storage – Get insights to incredible innovations that accelerate your business, allowing you to monetize on data, maintain operational stability & maximize business flexibility.
1:30PM (15 MINS)
PRICING THAT’S PREDICTABLE FOR USAGE THAT’S FLEXIBLE
Neil Lewis: Services Sales Lead EMEA, Hitachi Vantara
Dynamically scale your infrastructure up or down as needed, use technology to improve performance efficiency and only pay for what you use.
CONTINUE GROWING: EXHIBITION ZONE, MEET THE EXPERTS, SOCIALISE, CHAT TO SPONSORS, WATCH MORE CONTENT, WIN PRIZES